Generelle vilkår og betingelser

Dette nettstedet drives av Modana. På hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til Modana. Modana tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, alle verktøy og tjenester
og tjenester tilgjengelig på dette nettstedet til deg, brukeren, forutsatt at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Når du besøker nettstedet vårt og / eller kjøper noe fra oss, deltar du i vår
"Tjenesten", og du godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår for bruk"), inkludert eventuelle tilleggsvilkår og retningslinjer som det henvises til her og/eller som er tilgjengelige via hyperkobling. Disse bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller innholdsleverandører.

Vennligst les disse bruksvilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke deler av nettstedet godtar du å være bundet av disse bruksvilkårene. Hvis
du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, bør du ikke gå inn på nettstedet eller bruke tjenestene. Hvis disse bruksvilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse bruksvilkårene.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til det gjeldende tilbudet, vil også være underlagt vilkårene for bruk. Vilkår for bruk. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av bruksvilkårene på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse bruksvilkårene.

AVSNITT 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR LAGRING PÅ NETTET
Ved å godta disse bruksvilkårene bekrefter du at du er minst voksen i staten eller provinsen der du bor, og at du har gitt oss tillatelse til at dine mindreårige barn kan bruke dette nettstedet. Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, uten begrensning, lover om opphavsrett) når du bruker
Tjenesten. Du kan ikke overføre ormer, virus eller kode av destruktiv art. Brudd på eller overtredelse av noen av vilkårene vil føre til umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

AVSNITT 2 - GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenester når som helst og uansett grunn. Du erkjenner at innholdet ditt (annet enn kredittkortinformasjon) overføres ukryptert og (a) kan innebære overføring over forskjellige nettverk og (b) endringer kan være nødvendige for å oppfylle tekniske krav ved tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon overføres alltid over nettverk i kryptert form. Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller bruke noen del av tjenesten, bruke tjenesten eller få tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom uten vårt uttrykkelige skriftlige samtykke.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun for enkelhets skyld og er ikke ment å begrense din bruk av tjenesten.

AVSNITT 3 - INFORMASJONENS NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUALITET
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, fullstendige eller oppdaterte informasjonskilder. Bruk av materialet på dette nettstedet skjer på eget ansvar.
Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og er kun ment som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men er ikke forpliktet til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om eventuelle endringer på nettstedet vårt.

AVSNITT 4 - ENDRINGER I TJENESTER OG PRISER
Prisene på produktene våre kan endres.
Vi forbeholder oss retten til å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av eller innholdet i den) når som helst uten varsel.
Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av tjenesten. Inngåelse av kontrakt Presentasjonen av produktene i nettbutikken utgjør ikke et juridisk bindende tilbud, men en uforpliktende nettkatalog. Ved å klikke på "Kjøp"-knappen gir du et tilbud om å inngå en kjøpekontrakt. En bekreftelse på mottak av bestillingen din følger umiddelbart etter at den er sendt via en automatisk e-post. Denne e-postbekreftelsen utgjør ikke aksept av kontrakten.

Garanti
De lovbestemte garantirettighetene gjelder.

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (der det er aktuelt)
Visse produkter eller tjenester kan bare være tilgjengelige på nettet via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan bare være tilgjengelige i begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i samsvar med vår returpolicy. Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre i butikken så nøyaktig som mulig. av produktene våre i butikken. Vi kan ikke garantere at visningen av farger på dataskjermen din vil være nøyaktig. Vi forbeholder oss retten til, men har ingen forpliktelse til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til
noen bestemt person, geografisk område eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden produkter eller tjenester vi tilbyr. Eventuelle beskrivelser av produkter eller priser på produkter kan endres når som helst uten varsel og etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avvikle ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjeneste på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt. Vi garanterer ikke at kvaliteten på noe produkt, tjeneste, informasjon eller annet materiale du kjøper eller mottar vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet. Alle våre produkter sendes direkte fra vår leverandør i Kina til forbrukerne. Alle avgifter som toll, importavgift er forbrukerens ansvar.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON
Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan etter eget skjønn begrense eller kansellere kjøpsmengder per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene
kan gjelde for bestillinger fra eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret du oppga da du la inn bestillingen.
adressen/telefonnummeret du oppga da du la inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger som, etter vårt eget skjønn, ser ut til å ha blitt plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.
Du samtykker i å oppgi aktuell, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp du foretar i butikken vår. Du samtykker i å oppgi kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg om nødvendig.
For mer informasjon, vennligst se våre retningslinjer for retur.

AVSNITT 7 - VALGFRIE VERKTØY
Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke har kontroll eller myndighet over. Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelig". uten garantier, representasjoner eller betingelser og uten noen godkjenning. Vi påtar oss intet ansvar som følge av eller i forbindelse med din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy. Tredjepartsverktøy. Enhver bruk av valgfrie verktøy som tilbys via nettstedet, skjer på egen risiko og etter eget skjønn, og du må sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene og betingelsene som verktøyene tilbys på av den eller de aktuelle tredjepartene.

AVSNITT 8 - LENKER TIL TREDJEPARTER
Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige gjennom tjenesten vår, kan inneholde materiale fra tredjeparter. Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å verifisere eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer eller påtar oss ikke noe ansvar for tredjepartsmateriale eller -nettsteder.
eller annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter. Vi skal ikke holdes ansvarlig for tap eller skade i forbindelse med kjøp eller bruk av noen
varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner i forbindelse med tredjeparts nettsteder. tredjeparts nettsteder. Vennligst les retningslinjene og praksisen til tredjepartsleverandøren nøye og sørg for at du forstår dem før du foretar en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål om produkter fra tredjepartsleverandører skal rettes til tredjepartsleverandøren.

AVSNITT 9 - KOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE BRUKERINNSENDINGER.
Hvis du sender visse innsendinger (f.eks. konkurransebidrag) eller sender uoppfordrede kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale på vår forespørsel, enten online, via e-post, per post eller på annen måte (samlet kalt "kommentarer"), samtykker du i at vi kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarene du sender inn i et hvilket som helst medium til enhver tid
uten begrensning. Vi er ikke og vil ikke bli pålagt å (1) holde alle kommentarer konfidensielle (2) betale et gebyr for kommentarer eller (3) svare på kommentarer. Vi har rett, men ikke plikt, til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn mener er ulovlig.
vårt eget skjønn er ulovlig, krenkende, truende, ærekrenkende, pornografisk, obskønt eller på annen måte støtende, eller som krenker noen parts immaterielle rettigheter eller disse bruksvilkårene.
Du samtykker i at kommentarene dine ikke krenker rettighetene til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlige rettigheter eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig støtende eller uanstendig materiale og ikke vil inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som vil
på noen måte kan forstyrre driften av tjenesten eller et tilknyttet nettsted. Du må ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen annen enn deg selv eller på annen måte villede oss eller en tredjepart med hensyn til opprinnelsen til kommentarene dine. Du er eneansvarlig for alle dine kommentarer og deres nøyaktighet. Vi påtar oss ikke noe ansvar og er ikke ansvarlige for kommentarer som er lagt ut av deg eller noen tredjepart. Eventuelle spesielle ekstra fortollingsavgifter og/eller importavgifter er ikke inkludert i prisen og er kundens ansvar.

ARTIKKEL 10 - PERSONLIG INFORMASJON
Levering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. For å se våre retningslinjer for personvern.

ARTIKKEL 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTELATELSER
Av og til kan nettstedet eller tjenesten vår inneholde informasjon med typografiske
feil, unøyaktigheter eller utelatelser, som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å
korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere en bestilling hvis informasjonen på tjenesten eller et relatert nettsted er unøyaktig når som helst og uten varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din). Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på tjenesten eller tilknyttede nettsteder, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med mindre vi er pålagt å gjøre det ved lov. Ingen oppgitt oppdaterings- eller fornyelsesdato som vises på tjenesten eller et relatert nettsted, kan brukes til å indikere at informasjon på tjenesten eller et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

ARTIKKEL 12 - FORBUDT BRUK
I tillegg til eventuelle andre forbud i bruksvilkårene, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ulovlige formål; (b) oppmuntre til eller delta i andres ulovlige aktiviteter; (c) krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) trakassere, misbruke, fornærme, ærekrenke, bagatellisere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) oppgi falsk eller villedende informasjon; (g) laste opp eller overføre virus
eller annen type ondsinnet kode som brukes eller kan brukes på en måte som forstyrrer funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et tilknyttet nettsted, andre nettsteder eller Internett.
(h) for å samle inn eller spore personopplysningene til andre; (i) for spam, phishing, phishing, pretext, spider, crawl eller scrape; (j) for obskøne eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller bryte med
sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene. (j) for uanstendige eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene. (j) for uanstendige eller umoralske formål, eller (k)
for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted ved brudd på noen av de forbudte bruksområdene.

AVSNITT 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING
Vi garanterer ikke at bruken av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri. Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avslutte tjenesten når som helst uten varsel. Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av tjenesten eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som gjøres tilgjengelig for deg gjennom tjenesten leveres (med mindre uttrykkelig angitt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garanti eller betingelse, uttrykkelig eller underforstått, inkludert eventuelle underforståtte
garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbarhet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, eiendomsrett og ikke-krenkelse eller tap eller skade av noe slag som følge av bruk av tjenesten eller innhold (eller produkter) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig gjennom tjenesten, selv om det er informert om muligheten for slike skader. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, er vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner begrenset til det maksimale omfanget loven tillater.

ARTIKKEL 14 - SKADESLØSHOLDELSE
Du samtykker i at Modana og dets morselskap, datterselskaper,
tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, fremsatt av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inneholder, eller ditt brudd på loven eller rettighetene til en tredjepart.

ARTIKKEL 15 - UFRAVIKELIGHET
I tilfelle noen bestemmelse i disse vilkårene for bruk anses som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal
ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel fortsatt kunne håndheves i den grad loven tillater det, og den delen som ikke kan håndheves, skal anses å kunne skilles fra disse vilkårene for bruk, og en slik avgjørelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av de gjenværende bestemmelsene.

ARTIKKEL 16 - OPPSIGELSE
Partenes forpliktelser og ansvar som oppstår før opphørsdatoen, skal overleve opphøret av denne avtalen for alle formål. Disse bruksvilkårene forblir i kraft til de sies opp av deg eller av oss. Du kan når som helst si opp disse bruksvilkårene ved å informere oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller hvis du ikke lenger bruker nettstedet vårt. Hvis du, etter vårt eget skjønn, bryter eller vi mistenker at du har brutt et vilkår eller en bestemmelse i disse vilkårene for bruk, kan vi sende deg en uttalelse. bestemmelse i disse vilkårene for bruk, kan vi si opp denne avtalen når som helst uten varsel. varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp som forfaller til og med oppsigelsesdatoen; og / eller du kan nektes tilgang til tjenestene våre (eller deler av dem) i samsvar med dette.

ARTIKKEL 17 - HELE AVTALEN
Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i disse bruksvilkårene skal ikke utgjøre et frafall av den rettigheten eller bestemmelsen. Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten og oss og bestemmer din bruk av tjenesten. De erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, muntlige eller skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, uten begrensning, tidligere versjoner av vilkårene for bruk). Enhver tvetydighet i tolkningen av disse tjenestevilkårene vil ikke bli tolket mot forfatteren.

ARTIKKEL 18 - GJELDENDE LOV
Disse vilkårene for bruk og eventuelle separate avtaler der vi leverer tjenester til deg, vil være underlagt og tolkes i samsvar med lovgivningen i Nederland.

ARTIKKEL 19 - ENDRINGER I VILKÅRENE FOR BRUK
Du kan når som helst se den nyeste versjonen av bruksvilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av endringer i disse bruksvilkårene vil bli ansett som aksept av disse endringene.

AVSNITT 20 - KONTAKTINFORMASJON
Spørsmål om bruksvilkårene kan rettes til info@modana.eu