Retningslinjer for personvern

DEL 1 - HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?
Når du kjøper noe fra butikken vår som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn personopplysningene du oppgir, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Når du surfer i butikken vår, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol) for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære mer om nettleseren og operativsystemet ditt. E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med ditt samtykke kan vi sende deg e-poster om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

DEL 2 - SAMTYKKE
Hvordan gir jeg mitt samtykke?

Når du gir oss personopplysninger for å fullføre en transaksjon, verifisere kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, ordne en levering eller returnere et kjøp, samtykker vi i at vi bare vil samle inn og bruke disse opplysningene til det spesifikke formålet. Hvis vi ber om personopplysningene dine av en annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke eller gi deg muligheten til å si nei.

Hvordan kan jeg trekke tilbake samtykket mitt?

Hvis du ombestemmer deg etter registreringen, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt til videre innsamling, bruk eller utlevering av opplysningene dine ved å kontakte oss på info@modana.eu

DEL 3 - UTLEVERING
Vi kan utlevere personopplysningene dine hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov eller hvis du bryter bruksvilkårene våre.

DEL 4 - SHOPIFY
Nettbutikken vår ligger på Shopify Inc. De gir oss netthandelsplattformen som gjør det mulig for oss å selge produktene og tjenestene våre til deg.

Dataene dine lagres gjennom Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Betaling: Hvis du velger å bruke en direkte betalingsportal for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify kredittkortopplysningene dine. De er kryptert i henhold til Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Kjøpstransaksjonsdataene dine lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen. Når transaksjonen er fullført, slettes transaksjonsdataene dine.

Alle direkte betalingsportaler overholder PCI-DSS-standardene, som administreres av PCI Security Standards Council, en allianse av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.

PCI-DSS-kravene bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortopplysninger i vår nettbutikk og hos våre tjenesteleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du også lese Shopifys generelle vilkår og betingelser (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæringen (https://www.shopify.com/legal/privacy).

AVSNITT 5 - TREDJEPARTSTJENESTER
Generelt vil tredjepartstjenesteleverandørene vi engasjerer bare samle inn, bruke og utlevere informasjonen din i den grad det er nødvendig for å levere tjenestene de leverer til oss.

Enkelte tredjeparter, for eksempel betalingsportaler og andre betalingsbehandlere, har imidlertid sine egne retningslinjer for personvern når det gjelder informasjonen vi er pålagt å gi dem i forbindelse med kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene oppfordrer vi deg til å lese deres personvernerklæringer slik at du kan forstå hvordan personopplysningene dine behandles av dem.

Vær spesielt oppmerksom på at enkelte leverandører kan være basert i eller ha anlegg i en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Hvis du gjennomfører en transaksjon ved hjelp av tjenestene til en tredjeparts tjenesteleverandør, kan opplysningene dine derfor være underlagt lovgivningen i jurisdiksjonen(e) der tjenesteleverandøren eller dennes anlegg befinner seg.

Hvis du for eksempel befinner deg i Canada og transaksjonen din behandles av en betalingsportal i USA, kan personopplysningene dine som brukes til å fullføre transaksjonen, bli utlevert i henhold til amerikansk lov, inkludert Patriot Act.

Når du forlater butikkens nettsted eller blir omdirigert til en tredjeparts nettsted eller applikasjon, vil du ikke lenger være underlagt denne personvernerklæringen eller nettstedets vilkår og betingelser.

Lenker

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen til andre nettsteder og anbefaler at du leser deres personvernerklæringer.

Google Analytics: Butikken vår bruker Google Analytics for å spore hvem som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som vises.

 

AVSNITT 6 - SIKKERHET
For å beskytte personopplysningene dine tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjestandardpraksis for å sikre at de ikke går tapt, misbrukes, åpnes, avsløres, endres eller ødelegges på en upassende måte.

Når du gir oss kredittkortinformasjonen din, krypteres informasjonen ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og lagres ved hjelp av AES-256-kryptering. Selv om ingen metode for overføring over internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og bruker ytterligere generelt aksepterte bransjestandarder.

 

AVSNITT 7 - INFORMASJONSKAPSLER
Her er en liste over informasjonskapslene vi bruker. Vi har listet dem opp her slik at du kan velge om du vil deaktivere informasjonskapslene eller ikke. _session_id, unikt token, øktbasert, lar Shopify lagre informasjon om økten din (henviser, destinasjonsside osv.). _shopify_visit, ingen datalagring, oppbevares i 30 minutter fra siste besøk, brukes av vår nettstedsleverandørs interne statistikksporing for å holde oversikt over antall besøk _shopify_uniq, ingen datalagring, utløper ved midnatt (i forhold til den besøkende) neste dag, teller antall ganger en enkelt kunde besøker en butikk. Kort, unikt token, beholdes i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven. _secure_session_id, unikt token, sessional storefront_digest, unikt token, udefinert Hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om den aktuelle besøkende har tilgang. PREF, som vedvarer i en svært kort periode, angitt av Google og holder oversikt over hvem som besøker butikken og hvorfra.

 

AVSNITT 8 - MYNDIGHETSALDER
Ved å bruke dette nettstedet erklærer du at du er minst myndig i staten eller provinsen der du bor, eller at du er myndig i staten eller provinsen der du bor og har gitt oss tillatelse til at dine mindreårige pårørende kan bruke dette nettstedet.


AVSNITT 9 - ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN
Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst les den regelmessig. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg om endringene her, slik at du er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter vi eventuelt bruker og/eller utleverer dem. Hvis selskapet vårt blir kjøpt opp eller fusjonerer med et annet selskap, kan opplysningene dine bli overført til de nye eierne slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON
Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, endre eller slette personopplysningene vi har om deg, sende inn en klage eller bare få mer informasjon, kan du kontakte vårt personvernombud på info@modana.eu