Retur og angrerett

VIKTIG INFORMASJON OM RETUR AV VARER

Ikke fornøyd med bestillingen eller bestilt feil størrelse? Ikke noe problem! Du kan returnere eller bytte din bestilling innen 30 dager. I slike tilfeller kan du kontakte vår kundeservice ved å sende en e-post til info@modana.eu.


ENKEL RETUR I 4 ENKLE TRINN

Trinn 1: Send en e-post til info@modana.eu, så sender våre medarbeidere deg et returskjema. Les nøye gjennom betingelsene på returskjemaet før du sender produktet.

Trinn 2: Fyll ut returskjemaet fullstendig.

Trinn 3: Send bestillingen din til adressen på returskjemaet. Send varene sammen med det utfylte returskjemaet til adressen på returskjemaet. Sørg for at pakken er merket med en sporingskode. Som avsender er du ansvarlig for frakt- og leveringskostnader.

Trinn 4: Når vi har mottatt pakken i god stand, sørger vi for at kjøpesummen er tilbake på bankkontoen din innen 7 virkedager.


ENKELT BYTTE I 4 ENKLE TRINN

Trinn 1: Send en e-post til info@modana.eu og oppgi ordrenummer og størrelsen på produktet du ønsker. Du vil da motta et returskjema som du kan bruke til å returnere feil produkt.

Trinn 2: Fyll ut returskjemaet fullstendig.

Trinn 3: Send bestillingen til adressen på returskjemaet. Send varene sammen med det utfylte returskjemaet til adressen på returskjemaet. Sørg for at pakken er merket med en sporingskode. Som avsender er du ansvarlig for frakt- og leveringskostnader.

Trinn 4: Når du har sendt pakken til adressen på returskjemaet, sender vi deg riktig størrelse kostnadsfritt.

 

RETURBETINGELSER OG RETNINGSLINJER

  • Alle returnerte varer må være i originalemballasjen.
  • Du er ansvarlig for returkostnadene.
  • Sørg for at alle returer sendes via en sporbar, forsikret tjeneste. Vi kan ikke ta ansvar for varer som blir skadet eller kommer bort under transport.
  • For at returen skal bli godkjent, må alle varer meldes til vår kundeserviceavdeling senest 30 dager etter at de er mottatt. Hvis dette ikke gjøres i tide, kan vi dessverre ikke behandle returen.

Hvis du etter å ha kontaktet oss velger å returnere pakken, sørger vi for å refundere kjøpesummen innen fem virkedager etter at vi har mottatt returen.

 

Vær alltid oppmerksom på våre returbetingelser og retningslinjer, som du finner på denne siden. Hvis disse ikke følges korrekt, forbeholder vi oss retten til ikke å godta returen.